2024. február 24., Szökonap

Eger ügye

#evat

Elismerést kapott az EVAT Zrt.

Csarnó Ákos 2023.11.22. 17:40

 

A Férfiegészséget Támogató Intézmény minősítést kapott az EVAT Zrt. A tanúsítványt a Honti Dániel, a MentsManust Movember Magyarország Egyesület elnöke adta át Szűcs Tamás vezérigazgatónak. A Point of Care Prevention Kft. egészségügyi szolgáltatóval való hosszú távú együttműködés első lépéseként az EVAT Zrt. minden olyan dolgozójának, aki jelentkezett az egészségügyi szűrésre, biztosította a komplex vérvizsgálatot.

 

Az EVAT Zrt. vezetése és Igazgatósága elkötelezett abban, hogy egészséges, a lehetőségekhez mérten komfortos és modern környezetet biztosítson minden munkavállalója számára. Tisztában vannak azzal, hogy a megelőzés, illetve a betegségek időben történő felismerése kulcsfontosságú az egészség megőrzése szempontjából, éppen ezért örömmel fogadták az egészségügyi szolgáltató megkeresését, amely már számtalan hazai nagyvállalatot tudhat partnerei sorában. A Budapesti Közlekedési Központ, a Budapest Airport, a Magyar Közút vagy éppen a Hankook Tire Magyarország után az EVAT Zrt. is letette a voksát a preventív szűrések népszerűsítése mellett.

 

A mostani akcióban összesen 71 kolléga, köztük 33 férfi élt a lehetőséggel, hogy felméresse egészségi állapotát és konkrét lépeseket tegyen a tudatosabb életvezetés érdekében.

 

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs így.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló