2024. május 27., Hella

Eger ügye

#egerplusz #eger #grósz attila

Éjszaka, az a csodás egri éjszaka – GALÉRIA

2021.01.06. 00:05

Közösségi oldalainkon azon fogunk dolgozni, hogy minél többen láthassák Eger kincseit, de ezentúl szerencsére több fotós is megmutatja majd az Egri Ügyeken, ő hogyan látja a várost és környezetét. Először Grósz Attilától kaptunk egy csokor fotót, amit galériába szedtünk. A fotók témája: egri éjszakák.

Hosszú évek óta – legyen bármilyen irányultságú is a városvezetés – sokat dolgozunk azért, hogy bemutassuk Eger soha nem múló szépségeit. Az Eger a legszebb város Facebook-oldalunkra egri fotósoknak hála, minden nap csodás képeket tölthetünk fel a hevesi megyeszékhely minden zugáról. Mára már több mint 25 ezren csatlakoztak az oldalhoz. Nemrég elindítottuk az Eger és környéke fotókon Facebook-csoportunkat is, lassan 6 ezernél jár már a tagok száma. Itt mindenki szabadon töltheti fel a fotóit, eddig csak egy kikötésünk volt: Eger vagy a környék valamely szép részletét mutassa.

 

Közösségi oldalainkon továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy minél többen láthassák Eger kincseit, de ezentúl szerencsére több fotós is megmutatja majd az Egri Ügyeken, ő hogyan látja a várost és környezetét. Először Grósz Attilától kaptunk egy csokor fotót, amit galériába szedtünk. A fotók témája: egri éjszakák.

 

(Ha kíváncsi a képekre, javasoljuk, hogy kattintson a galériára, mert úgy az álló fotók is teljes egészükben láthatók.)

 

#GALLERY_1#

 

Grósz Attila fotós Facebook-oldalán további gyöngyszemek találhatók, megérnek pár percet és utána egy hatalmas lájkot.

Küldjön nekünk Ön is fotókat, hogy együtt mutathassuk meg Eger és a környék szépségeit: egriugyek@gmail.com.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló