2024. június 21., Alajos Leila

Eger ügye

#volánbusz #buszközlekedés #ingyenes tömegközlekedés

Egyelőre 1000 forint marad a kedvezményes éves egri buszbérlet ára

Csarnó Ákos 2022.12.20. 19:32

Portálunk több egri lakostól kapott kérdést, hogy vajon a jövő évben miként alakul a kedvezményes buszbérlet ára. Az elmúlt egri Közgyűléseken vagy nem, vagy csak nagyon mellékesen említett bérletek ügyében rákérdeztünk a Volánbusz Zrt-nél arra, hogy vajon tervbe van-e véve a bérlet árának az emelése? Mirkóczki Ádám egri polgármester egy televíziós adásban kijelentette, hogy nem lesz emelés, de rákérdeztünk a Volánnál is, mivel a döntés nem csak polgármesteri hatáskör.

 

A Volánbusz a következőket válaszolta:

Eger menetrend szerinti autóbusz-közlekedését közszolgáltatási szerződés alapján végezzük, a megrendelő önkormányzat által meghatározott menetrendi és szolgáltatási paramétereknek megfelelően közlekedtetjük autóbuszjáratainkat. Amennyiben az önkormányzat a díjszabás módosításáról dönt, a változásokról a megszokott csatornákon időben tájékoztatjuk utasainkat.

A válasz értelmében tehát ameddig az egri Közgyűlés enm hoz döntést a módosításról, úgy marad az eddig érvényes, 1000 ft/éves ár.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló