2019. nov. 30. Szombat, 01:00 | Egri Ügyek | Eger ügye
Egri recept: Erdei gombákkal párolt, sült vadnyúl combok pirított polenta párnácskákkal

Ellen lehet ennek állni?
Hozzávalók:
- 2 első és 2 hátsó vadnyúl comb
- szalonna
- fokhagyma
- erdei gombák ( vargánya,sárga gévagomba, pereszke, tuskógomba,csiperke,érdes nyelű tinorú )
- borókabogyók
- kakukkfű
- só és bors
- száraz rozé
A combokat csíkokra vágott szalonnákkal és fokhagymákkal tűzdelem meg, majd az öntöttvas edényem aljára pakolom mindet. A combokra még dobálok szalonnát, fokhagymát, jöhetnek a fűszerek és öntök alájuk egy kevés rozét. A húsokra rádobálom az illatos erdei gombákat, majd az edényt le is fedem, aztán az előmelegített sütőbe tolom az egészet.
Te követed már az Egri Ügyeket a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!
Ne maradjon le a legfrissebb hírekről, kövessen bennünket az EGRI ÜGYEK Google Hírek oldalán!