2024. július 13., Jenő

Eger ügye

#eger #ekmk #egri kulturális és művészeti központ #jelmez #jelmezverseny #virtuális maszkabál

Elő a maskarákkal! Virtuális jelmezversenyt hirdet az egri kulturális központ

2021.01.15. 12:35

Várják az ötletes maszkokról, jelmezekről készült fotókat.

Fergeteges farsangi mulatságra invitálja az Egri Kulturális és Művészeti Központ a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Itt az alkalom, hogy az egriek maskarára cseréljék a hétköznapi ruháikat, és megmutassák ezt a világnak.

 

Akik megosztják jelmezes fotójukat a kulturális központtal, azok részt vehetnek a nagy jelmezversenyen. A legjobban sikerült maskarák "beléphetnek" az EKMK 2021-es virtuális maszkabáljába. 

A szervezők egyéni jelmezek mellett, csoportos összeállításokat is várnak, életkép vagy akár jelenet formájában. A nagy jelmezversenyen nincs korhatár, mindenki jelentkezhet: gyerekek, felnőttek, családok, diákok, baráti társaságok, munkahelyi kollektívák.

2021-02-10_virtualis_maszkabal

 

A virtuális bálozók közül a legkülönlegesebb, legötletesebb jelmezeket, maszkokat díjazzák. A legtöbb lájkot összegyűjtő jelmez közönségdíjban részesül. A nyertesek az EKMK 2021-es programkínálatából szabadon választhatnak.

 

Jelentkezni a hollo.miklos@ekmk.eu e-mail címen vagy a kulturális központ Facebook-oldalán üzenetben lehet 2021. február 10-ig.

 

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ hagyományteremőt szándékkal indítja el farsangi programját. A rendezvény célja, hogy a járványhelyzet elmúltával a Maszkabál az online térből kiköltözve a következő években városi farsangi eseménnyé nője ki magát. 

 

A jelmezversennyle kapcsolatos további információkat a EKMK honlapján lehet olvasni.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló