2022. szeptember 25., Eufrozina Kende

Eger ügye

#egerplusz #eger #korcsolyapálya #jégpályák éjszakája

Egerben is lesz Jégpályák Éjszakája

agriasport.hu 2022.01.19. 12:33

Hétvégén tartják az eseményt.

 

A Magyar Jégkorong Szövetség 6 évvel ezelőtt, 2016-ban döntött úgy, hogy a nagy sikerű Múzeumok Éjszakájához és a Strandok Éjszakájához hasonlóan országos rendezvénysorozatot indít, amelyen mindenki korcsolyát húzhat. A VI. Jégpályák Éjszakája 2021-ben a koronavírus-járvány miatt elmaradt, ám 2022. január 22-én újra megrendezik az eseményt Allianz Jégpályák Éjszakája néven.

 

Január utolsó előtti hétvégéjén országszerte több mint ötven helyszínen, köztük három kiemelt vidéki nagyvárosban – Debrecenben, Győrben és Veszprémben – várják a jeges sportok és programok szerelmeseit. Többek közt Balatonboglár, Eger, Gyergyószentmiklós, Kőszeg, Miskolc, Nyíregyháza, Paks, Szarvas, Szigliget és Zalaegerszeg is felkerült az Allianz Jégpályák Éjszakája térképére.

Az Egri Műjégpálya január 22-én meghosszabbított nyitva tartással, szombaton 20 órától 24 óráig várja a vendégeket. A tervek szerint lehet versenyezni kapura lövésben, illetve ügyességi sorversenyen is próbára tehetik korcsolyázó tudásukat. A programot jégdiszkó zárja.

 

(Via agriasport.hu)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló