2024. június 21., Alajos Leila

Eger ügye

#eger #kertész utca #parkolóház

Ősszel talán már használhatjuk az új egri parkolóházat?

Barna Benedek 2021.08.13. 17:02

A műszaki átadás-átvétele mostanra megtörtént.

 

Megtörtént az új Kertész utcai parkolóház átadása – számolt be a TV Eger, hozzátéve: a 253 parkolóhely még hetekig biztosan üresen fog maradni, mivel a használatbavételi engedélyeztetési eljárás még zajlik, és az is hátra van, hogy a közgyűlés döntsön az üzemeltető kilétéről.

 

Minczér Gábor alpolgármester a tévének nyilatkozva azt mondta, a piac melletti parkolóházhoz hasonlóan várhatóan ennek az újnak az üzemeltetését is az EVAT Zrt. fogja megkapni.

Ha minden jól megy, akkor szeptember elején, közepén már birtokba vehetik az egriek is

– tette hozzá.

 

Az alpolgármester egyébként azt is elárulta: elképzelhető, hogy lesz majd egy tesztidőszak, amikor nem kell majd fizetni a parkolásért.

 

Ahogy azt korábban megírtuk, a Bitskey Aladár Uszoda szomszédságában épülő 1,4 milliárd forintos beruházás a Modern Városok Program keretében a Nemzeti Vízilabda- és Úszóközponthoz kapcsolódóan valósult meg.

 

A TV Eger videójában be is pillanthatunk az épületbe, amelyben akadálymentes parkolóhelyek és elektromos töltőállomások is vannak:

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló