2022. december 1., Elza

Eger ügye

#eger #markhot ferenc kórház #beteglátogatás

Beteglátogatás az egri kórházban: ezek a feltételek

Barna Benedek 2021.07.13. 12:18

Egy emberhez egy látogató érkezhet hét közben és ünnepnapokon, egy órára.

 

A Markhot Ferenc Kórház honlapján kedden közzétett lakossági tájékoztató szerint az intézményben hétköznapokon és ünnepnapokon 15:00 és 16:00 óra között fogadhatnak látogatót a betegek. Naponta a beteg egy látogatót fogadhat. Azt írják:

a beteglátogatás feltétele, hogy a látogató a védettségi kártyáját vagy három napnál nem régebbi negatív PCR tesztjét személyi igazolványával együtt mutassa be a beléptetés során és viseljen maszkot.

Hozzátették: a koronavírusos betegek látogatása továbbra is tilos.


Jelezték továbbá, hogy változás jön a betegeknek szánt csomagok átadásával kapcsolatban: a védettségi igazolvánnyal nem rendelkező hozzátartozók 2021.július 14-től a hét minden napján 16 órától 16.30-ig juttathatnak el csomagot a kórházban fekvők számára. A tájékoztatóban a kórház kiemelte: a csomagban értéktárgy, telefon, romlandó élelmiszer nem lehet, ezekért a kórház nem vállal felelősséget. A csomagot névvel és osztály megnevezéssel szükséges ellátni.

 

(Indexkép forrása: mfkh.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló