2024. július 23., Lenke

Eger ügye

#eger #ellenzék #jobbik #feloszlás

EgerInfo: feloszlatta magát a Jobbik egri szervezete

Barna Benedek 2022.01.17. 12:21

A portál úgy tudja, rendkívüli taggyűlésen döntöttek erről.

 

A Jobbik egri szervezete a tegnapi rendkívüli taggyűlésen elsöprő többséggel úgy döntött, hogy feloszlatja magát – számolt be hétfőn az egerinfo.com.

 

A portál azt írja, információik szerint a pártszervezet azért döntött így, mert nem akarnak tovább asszisztálni az egri összellenzéki jelölt Berecz Mátyás kampányához, amelyet a szocialista Mirkóczki Zita irányít, számukra elfogadhatatlan módon, nekik pedig csak "biodíszlet" szerep jut. Az önfeloszlatásról és annak indokairól pedig még hétfőn értesítik a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos elnökségét.

 

Az ügyben megkerestük az egri Jobbikot, amint választ kapunk, frissítjük a cikkünket.

 

Frissítés: a Jobbik országos elnöksége a Telexnek megerősítette, hogy az egri szervezet értesítette őket az önfeloszlatásról. A párt a portálnak a körülményeket firtató kérdéseire azt válaszolta: "Tájékoztatásuk szerint belefáradtak a küzdelembe. Döntésüket elfogadjuk, az eddigi munkájukat köszönjük, helyettük és értük is küzdünk tovább a kormányváltásért, egy független, élhető, büszke Magyarországért."

 

(Indexfotó: Mohai Balázs / MTI – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló