2021. augusztus 6., Berta Bettina

Eger ügye

#egerplusz #eger #karitatív tevékenység #ételosztás #govinda étterem #ételt az életért alapítvány

Díjjal ismerték el az egri Govinda étterem rászorulóknak nyújtott segítségét

2021.02.08. 12:58

Az Év Civil Támogatója lett az étterem, amelynek szakácsai napi több száz adag ételt készítenek a hátrányos helyzetűeknek.

Karitatív tevékenységéért, az Év Civil Támogatója díjat ítélték oda Egerben a Govinda étteremnek, a város civil szervezeteinek vezetői. A díjat egy hangulatos online eseményen adtak át a napokban – számolt be a Facebookon az Ételt az Életért Alapítvány.

 

Mint írták, a számos területet képviselő Egri Civil Kerekasztal karitatív, sport, kulturális, jogi, idegenforgalmi, környezetvédelmi, tudományos stb. szekcióinak vezetői minden évben kiválasztanak egy gazdasági társaságot, amely az elmúlt évben a legnagyobb segítséget nyújtotta a civil szférának a régióban. Ezúttal az elismerést, az Év Civil Támogatójának járó oklevelet az egri éttermet üzemeltető Mádhava Govinda Kft.-nek ítélték oda, amelyet az Ételt az Életért Alapítvány és szegényélelmezési program támogatásával érdemeltek ki. A Govinda szakácsai ugyanis 650 adag egytálételt főznek naponta az egri és környékbeli rászorulóknak, amelyet az Ételt az Életért Alapítvány munkatársai osztanak ki.

 

A díjátadón az étterem és az Ételt az Életért egri vezetője, Omkarnátha Prabhu (Nyolcas Olivér) a díjat megköszönve így fogalmazott:

Nagyon megtisztelő az elmúlt évek díjazottjainak sorába kerülni, az elismert cégek közé tartozni. A 90'-es években még tapasztalatlan tinédzserként kezdtük tevékenységünket és mára elismert vállalkozássá fejlődött a Govinda. Persze mindez nem jöhetett volna létre az összetartó csapat és a Krisna-tudatú Hívők Közösségének támogatása nélkül! Számunkra ez nem is munka, hanem misszió, szívből és szeretetből jövő lelkesedés. Az empátia, az emberbaráti szeretet, a másokon való segítés, az egészséges életmódi iránt elkötelezettség és az etikus, példamutató élet minden „govindás” jellemzője.

 

Karitatív tevékenységéért, az Év Civil Támogatója díjat ítélték oda Egerben a Govinda étteremnek, a város civil...

Közzétette: Ételt az Életért Alapítvány – 2021. február 7., vasárnap
(Indexkép: Ételt az Életért Alapítvány Facebook-oldala
Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló