2023. június 7., Róbert

Eger ügye

#eger #egerszalók #esküvő #nászút

Lassan indulnak a nászutas foglalások, itthon Eger lehet az ifjú házasok egyik kedvence

Barna Benedek 2021.07.09. 14:32

A külföldet megcélzók közül sokan kivárnak.

 

A legutóbbi lazításokkal már a nagyobb esküvők elől is elgödrült az akadály itthon, és azoknak a szervezésével együtt elkezdődött a nászutak tervezése.

 

A boon.hu idézi Bárdos Istvánt, az észak-magyarországi régióban működő Szerviz Iroda Utazásszervező Kft. marketingmenedzserét, aki úgy nyilatkozott, hogy tapasztalatai szerint a külföldi utazások terén helyreállt a járvány előtti rend, de ez inkább a nyaralásokra érvényes, a nászutakra nem.

 

A turisztikai és idegenforgalmi szakember szerint sokan foglalnak Görögországba és a török riviérára, de nászutas párok közül csak néhányan. Mivel a fiatalok inkább a távoli, egzotikus utakat választják a mézeshetek helyszínéül, most még kivárnak a bizonytalan járványügyi helyzet miatt. Pedig az előző években kedvelt volt a Maldív-szigetek, Mauritius, a Seychelle-szigetek és Tenerife, de közelebb is találunk nászutas országot, Ciprust.

 

Bárdos István elmondta: 

belföldön szintén vannak olyan szolgáltatók és utazásszervezők, melyek kimondottan az esküvő utáni utakra építenek. Eger, Egerszalók vagy a Borsod megyei Lillafüred jöhet számításba ebből a szempontból.

A környékbeli szállodák is várják a nászutasokat, az egyik miskolci hotel például így csalogatja a fiatal házasokat:

Ahhoz, hogy a nászút tökéletes legyen, nem kell feltétlenül homokos tengerpart, pálmafák, luxuskörülmények. Szerintünk ugyanúgy lehet tökéletes nászút egy csodás bükki kirándulás lillafüredi kisvasutazással, fürdőzéssel az európai hírű barlangfürdőben Miskolctapolcán, vagy éppen egy romantikus, gyertyafényes vacsora éttermünkben. Töltsék a mézeshetüket Miskolcon, és pihenjék ki az esküvőszervezés fáradalmait szállodánkban!

(Indexkép forrása: pikrepo.com)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló