2024. július 24., Kinga Kincső

Eger ügye

#egerplusz #eger #eger civil ünnepe

Eger Civil Ünnepén nyílik meg a Civil Közösségek Háza a Kossuth Lajos utcában

2022.08.01. 10:22

A szeptember 17-i megnyitón zenés felvonulás, ünnepélyes szalagátvágás, a gyermekeknek mesesarok, egészségsziget és megannyi program várja az érdeklődőket.

Az Egri Civil Fórum és Kerekasztal Szekciói mutatkoznak be szept. 17-én a városnak, érdeklődőknek és az ide érkező vendégeknek a Civil Közösségek Házában, aminek hivatalos megnyitója is ekkor zajlik. (Eger, Kossuth L. u. 12.) – olvasható az esemény hivatalos közösségi oldalán.


A Zenés Civil Felvonulásra minden szervezetből várnak képviselőket az egyesület táblájával, logójával, egyediségével, formaruháival és jókedvvel. Gyülekező 9.30-tól a Dobó téren, indulás 9.45-kor az ECÜ megnyitóra a Civil Közösségek Házába a Jókai utcán keresztül.

 

10 órakor polgármesteri megnyitóval folytatódik a program, majd a Pro Agria Díj és az „Eger a mi városunk” Kupa átadója következik.

A programokat az udvaron gyermeksarok, mesesarok, egészség-sziget, zöldsziget, kiállítások, sportjátékok, veterán autók, vetélkedők, főzőverseny, információs pont, Gárdonyi Géza emlékprogram és Színpadi műsorok színesítik.

 

Eger Civil Ünnepe az Egri Szimfonikus Zenekar koncertjével zárul, ami 19 órakor kezdődik a Bartakovics Közösségi Házban. 

 

Bővebb tájékoztatás az ünnepről és a kapcsolódó eseményekről az eck.hu oldalon olvasható.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló