2021. March 3., Kornélia

Eger ügye

Blaskó Balázs igazgató elrendelte a Gárdony Géza Színház bezárását

2020.11.4. 11:5

A közelmúltban három koronavírus-fertőzöttet is azonosítottak az egri teátrumban.

 

November 4. déli 12 órától Blaskó Balázs igazgató az egri önkormányzat egyetértésével elrendelte a Gárdonyi Géza Színház főépületének valamint telephelyeinek, a Trinitárius utcai Műhelyháznak és a Törvényház utcai tánc próbateremének zárva tartását november 12-ig. Igazgató úr elrendelte az épületek fertőtlenítését is - közölte az egri önkormányzat.

 

Az Egri Ügyek számolt be róla, hogy hétfőn felszólította Eger önkormányzata, mint fenntartó a Gárdonyi Géza Színház igazgatóját, Blaskó Balázst (a képen), hogy a színházban történt koronavírusos esetek miatt (az egyik fertőzött, Kelemen Csaba színész elhunyt) ideiglenesen, határozatlan időre függessze fel a színház működését.

 

 

Blaskó akkor értelmezését kért az önkormányzattól, ami végül a közlemény szerint megszületett. Arról is beszámoltunk, hogy egy harmadik koronavírus-fertőzöttet is találtak a teátrumban, egy színházi ügyelőt. A direktor már ezt megelőzően karanténba küldte a kontaktszemélyeket, november 10-ig.

 

Az Egri Ügyek korábban megírta, hogy bezárták a Gyermekkert Tagóvodát is a járvány megállítása érdekében.

 

Újabb koronavírus-fertőzöttet találtak a Gárdonyi Géza Színházban, eddig három fertőzés derült ki

Blaskó Balázs igazgató megerősítette a hírt. Egy színházi ügyelő az egri Gárdonyi Géza Színház újabb koronavírus-fertőzöttje, ő a harmadik fertőzött az intézményben. Blaskó Balázs igazgató arról tájékoztatta az Egri Ügyeket, hogy a fertőzött dolgozó kontaktszemélyei már házi karanténban vannak, amelyből november 10-én jöhetnek ki.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló