2024. július 23., Lenke

Eger ügye

#parkolás #parkolóház #evat

Bankkártyás fizetés a Katona téri parkolóházban?

Csarnó Ákos 2024.01.16. 14:12

Elképzelhető.

 Az EVAT Zrt. sajtóközleményben adott arról tájékoztatást, hogy támogatják a bankkártyás fizetést a Katona téri parkolóházban.

A napokban több önkormányzati képviselő és a helyi sajtó is foglalkozott a Katona téri parkolóházzal kapcsolatban a bankkártyás fizetési lehetőség hiányával. Fontos kiemelni, hogy a fizetési opciók bővítésére vonatkozó elképzelést cégünk is száz százalékban támogatja. Mint az épület üzemeltetését végző, önkormányzati tulajdonban lévő vagyonkezelő holding, nyitottak vagyunk a jövőben is bármilyen, a város érdekét és a közszolgáltatások színvonalát emelő ötletre, intézkedési javaslatra – érkezzen az az önkormányzati képviselőktől vagy a lakosságtól.

 

Az EVAT Zrt. szakapparátusa már 2023. novemberében megvizsgálta a parkolóházban lévő automaták fejlesztési lehetőségét bankkártyás fizetési opció beépítésével. Az akkori adatok és piaci viszonyok alapján azonban kiderült, hogy a jelenleg használatban lévő berendezések felfejlesztése messze nem rentábilis megoldás a problémára. Cégünk – és így az önkormányzat - szempontjából is a gazdaságilag leginkább kedvező megoldás a teljesen új, már bankkártyás (PayPass) fizetési opcióval eleve rendelkező automaták vásárlása lenne. Fontos kiemelni, hogy a folyamat már elindult: az EVAT Zrt. jelenleg különböző piaci szereplőkkel és a tulajdonos Agria Parkoló Kft.-vel is tárgyalásokat folytat az új automaták beszerzésével és beszerelésével kapcsolatban. Amint érdemi előrelepésről és kézzelfogható eredményről tudunk beszámolni, természetesen megtesszük majd.

 

Mi, az EVAT Zrt.- mint Eger város legnagyobb közszolgáltatásokért felelős önkormányzati tulajdonú holdingja-, minden nap azon dolgozunk, hogy az egriek mindennapjait komfortosabbá és élhetőbbé tegyük. Munkánk során igyekszünk mindent megtenni szolgáltatásaink színvonalának emeléséért. Ennek érdekében pedig ahogyan eddig, úgy -a jövőben is szívesen veszünk minden jobbító szándékú javaslatot és ötletet.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló