2023. március 21., Benedek

Eger ügye

#fejlesztés #evat

Az elmúlt 15 év legnagyobb informatikai fejlesztése ért véget az EVAT Zrt-ben


Közleményt juttatott el az EVAT Zrt. portálunkhoz. Az EVAT komoly, ügyfeleket is segítő informatikai fejlesztésének végéhez ért.

 

A valamivel több, mint 5 millió forintból megvalósult beruházás amellett, hogy havi szinten közel 1000 kilowatt óra megtakarítást jelent a cégnek és az általa működtett fűtőműnek, 5-8 éves távlatban meghatározó alapja lesz a még ügyfélbarátabb szolgáltatásoknak, valamint az üzembiztosabb mindennapos munkamenetnek.  A fejlesztés során megújult a szerver infrastruktúra, a belső kábelezés és teljes lett az épületekben a WI-Fi lefedettség.

 

 

Az új szerverek a korábbiaknál jóval stabilabb informatikai környezetet teremtenek, amelyre kevésbé van hatással az áramkimaradás, védettebb lesz a kívülről érkező vírustámadásokkal szemben, valamint jelentősen növeli az adatbiztonságot.

 

Segítségükkel bővülhet a cég weblapján keresztül elérhető szolgáltatások köre, automatizált lehet az ügyfélszolgálati folyamatok egy része és komoly hátteret jelenthetnek a digitális parkolási rendszer fejlesztéséhez.

 

Az EVAT Zrt. elkötelezett az ügyfelei számára hasznos IT-fejlesztések iránt, ennek első lépéseként a jövőben a posta i-csekk alkalmazásán keresztül, egy mobiltelefon segítségével könnyebben befizethetőek lesznek az EVAT-hoz tartozó számlák.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló