2024. július 14., Örs Stella

Eger ügye

#zöldfül #eger-patak #városgondozás #szemétszedés

Az egriekkel együtt tisztítja meg az Eger-patakot a Városgondozás

Csarnó Ákos 2024.04.09. 10:06

 

Az országos TeSzedd! programhoz csatlakozik idén a Városgondozás Eger Kft. A cég a saját munkavállalóival tisztítja meg az Eger-patak partszakaszát, egyúttal várja az önkéntes kedvű lakók csatlakozását is az akcióhoz - közölte a cég.

 

A közösségi szemétszedésre április 27-én, szombaton kerül sor, reggel 9 órára várják az érdeklődőket az Érsekkertben lévő Zenepavilonnál. A helyszíni eligazítás során a Városgondozás kiosztja a hulladékgyűjtő zsákokat és a gumikesztyűket, az érdeklődőknek így csak a megfelelő ruházatról kell gondoskodniuk. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az érdeklődők április 15-én hétfőn délig tehetnek meg a titkarsag@varosgondozaseger.hu email-címen vagy a 36/411-144 telefonszámon a jelentkezők nevének és létszámának megjelölésével.

 

A cég várja középiskolák jelentkezését is, a Városgondozás a partner intézmények részére a programban résztvevők tevékenységét beszámítja az Iskolai Közösségi Szolgálat óráiba. Az Eger-patak környezetének megtisztítása után a Városgondozás a partszakaszok fűnyírását is elvégzi, májusra tehát tiszta és rendezett állapotba kerül a vízfolyás.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló