2024. május 20., Bernát Felícia

Eger ügye

#aláírásgyűjtés #elkerülő út #helyi népszavazás

Az egri alpolgármesterek támogatják a helyi népszavazási kezdeményezést csak a Momentum terjeszt róluk hazugságokat szerintük

Csarnó Ákos 2023.03.21. 09:07

 

Sajtótájékoztatót tartott Eger két alpolgármestere, ahol azzal vádolták a Momentum pártot, hogy hazugságokat terjesztenek az ún. városvezetésről.

 

Elindult az elkerülővel kapcsolatban egy polgári kezdeményezés. A népszavazást támogatják, csakhogy egy párt, a Momentum szerinte ráült az egri elkerülő út ügyére – jegyezte meg Minczér Gábor. Álláspontjának lényege az volt, hogy nem igaz, hogy ők hárman (a polgármesterrel együtt) ne akarnák az elkerülő utat, és jelezte azt is, hogy nem szabad a kérdésből politikai ügyet csinálni. Szerinte a párt helyi emberei Keresztes Zoltán önkormányzati képviselő, valamint Jánosi Zoltán helyi elnök megvezetik az egrieket.

 

Farkas Attila alpolgármester azt emelte ki, hogy szerinte a Momentum nincs tisztában az egri politikai helyzettel, ráadásul a párt nem folytathat hiteles ellenzéki politikát, mert szerintük a helyi képviselői együttműködnek a Fidesszel.

 

Az elkerülő úttal kapcsolatban a helyi népszavazási kezdeményezésről ide kattintva olvashatnak bővebben.

 

indexkép: facebook

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló