2023. október 3., Helga

Eger ügye

#aldi

Az ALDI egri üzlete nyerte el az „Év Diszkont Üzlete 2022” díjat

Csarnó Ákos 2022.09.23. 15:24

Az ALDI Magyarország a 2022 áprilisában Egerben megnyitott üzletével pályázott az idei StarStore versenyen a diszkont kategóriában. Ez az üzlet az áruházlánc első klímasemleges módon üzemeltethető ingatlana, a vármegyeszékhely első ALDI-áruháza, amely közel 1450 négyzetméteres árusítóterével az ország összes ALDI-ja közül is az egyik legnagyobb. A 8. alkalommal megrendezett StarStore zsűrije az ALDI-nak ítélte „Az Év Diszkont Üzlete” címet.

 

Az üzlet egyik újdonsága, hogy az ALDI hazai hálózatában először alkalmazott megvilágított feszített ponyvával ellátott előtetőt. Az áruház egyedi méretei a szokásos négyfolyosós elrendezés helyett hatfolyosós kialakítást tettek lehetővé. Ennek megfelelően a zöldség-gyümölcs felépítmény sem a hagyományos, blokk-kialakításban valósult meg, hanem egy L-alakú bútorzat került beépítésre, középen egy szigettel – így még áttekinthetőbb a kínálat, több vásárló fér el a pultok mellett, és még kényelmesebb a vásárlás. A vásárlók mintegy 120 zöldségből és gyümölcsből választhatnak, amelynek nagy része magyar forrásból érkezik. Az áruházban modern, üvegajtókkal ellátott húshűtőket és olyan új tervezésű pékségbútorzatot alakított ki a vállalat, amely önzáródó ajtóval ellátott rekeszt nyújt minden egyes pékárunak. Az ALDI ezzel is a higiénikus és biztonságos vásárlást segíti. A látványpékség 50-féle frissen, helyben sütött kenyérrel, illetve édes és sós pékáruval – köztük számos laktóz- és gluténmentes termékkel – várja a vásárlókat. A hűtőpultokban több mint 40 különböző Kokárdás saját márkás tej- és hústermék található, amelyek kizárólag magyar alapanyagból, hazai feldolgozásban készülnek, így beszerzésüknek és szállításuknak is alacsonyabb a karbonlábnyoma.

 

Rangos szakmai elismerés az ALDI egri áruházának

 

Az áruházlánc „Az első ALDI üzlet Egerben – a legek áruháza” című pályázatával indult a Trade Magazin által 8. alkalommal megszervezett StarStore – Az Év Kereskedője 2022 versenyen. A szakmai zsűri az ALDI pályázatát találta a legjobbnak a diszkont kategóriában és a vállalatnak ítélte „Az Év Diszkont Üzlete” díjat.

 

indexkép: aldi.hu

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló