2024. április 20., Tivadar

Eger ügye

#eszterházy sc #röplabda

Átvették aranyérmüket a Eszterházy SC férfi röplabdacsapat tagjai Egerben

Nagy Donát 2022.05.14. 11:04

Jól alakult a pontvadászat.

A Kecskemét utolsó fordulós botlásával tartotta meg első helyét az NB II keleti csoportjának rájátszásában az Eszterházy SC férfi röplabdacsapata, így a szakosztály fennállásának második évében máris bajnoki címet ünnepelhetett a társaság, írja az egyetem honlapja.

 

erem1
Fotó: uni-eszterhazy.hu

A díjátadó ünnepségre péntek kora délután az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Líceum épületének Kápolnájában került sor, amelyen a bajnokcsapat tagjai, és az intézmény vezetői is tiszteletüket tették.

erem2
uni-eszterhazy.hu

 

A ceremónián Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona rektor mondott köszöntőt, mely során méltatta a fiatal kora ellenére máris fantasztikus eredményt elért röplabda szakosztályt. A helyszínen gratulált az érmeseknek a klubelnök, rektorhelyettes, Dr. Váczy Kálmán Zoltán, valamint a bajnokságot kiíró szervezet, a Magyar Röplabda Szövetség képviseletében Kárpáti László elnökségi tag, az Észak-Kelet magyarországi régió vezetője, az Extraligás Vegyész RC Kazincbarcika elnöke is nagy örömmel köszöntötte a bajnokcsapat tagjait.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló