2024. július 14., Örs Stella

Eger ügye

#egerplusz #eger #bródy sándor megyei és városi könyvtár #vásár #társasjáték #kölcsönzés #folyóirat

A jövőben társasjátékokat is kölcsönözhetünk az egri könyvtárból

Barna Benedek 2022.02.06. 16:47

Új szolgáltatásokat indít a Bródy, előtte az igényeket is felmérik.

 

A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár honlapján bejelentették, hogy új szolgáltatásokkal bővítik kínálatukat: társasjáték kölcsönzéssel, videókazetták digitalizálásával, valamint különféle kreatív informatikai eszközök használatával.

 

Mivel szeretnék megismerni a könyvtárhasználók igényeit is e szolgáltatásokkal kapcsolatban, készítettek egy igényfelmérő kérdőívet, amelyet február 21-ig lehet kitölteni. A kérdőív IDE KATTINTVA elérhető.

 

 

Hétfőn pedig folyóiratvásár kezdődik az egri központi könyvtárban. Február 7-től várják azokat, akik szívesen lapozgatnák az elmúlt évben megjelent folyóiratokat, amelyek az újságosnál már nem kaphatók.


A folyóiratvásáron széles kínálattal várják a böngészni vágyókat a Központi könyvtár nyitvatartási idejében: hétfőn 13:00-18:00, keddtől péntekig 10:00-18:00, szombaton 10:00-16:00. A vásár helyszíne a központi könyvtár földszintje, a folyóiratolvasó lesz.

 

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló