Eger ügye

Ez már tényleg a legalja! Tolvajok fosztogatnak az egri Kisasszony temetőben

| 2017. október 09. 09:02:27
Olvasóink több esetről is beszámoltak.

 

„Figyelem! A Kisasszony temetőben tolvaj garázdálkodik. Kihasználva a gyanútlanul sírt rendezgető, főleg idősebb emberek figyelmetlenségét kilopja táskájukból a pénztárcát. Így járt egyik kedves ismerősöm is vasárnap. A szemtanúk egy vékony testalkatú szemüveges fiatal férfit láttak már többször is a környéken” – kaptuk a figyelmeztetést Kovács Szilárdtól az Egerben láttam, hallottam Facebook-csoportunkba.

 

Fotó: mapio.net

 

Több jelzés is megerősítette olvasónk értesüléseit, volt, aki arról számolt be, hogy a 85 éves nagymamáját lopták meg, valaki elvitte a mobilját. Akadt olyan is, aki azt tapasztalta, hogy „Van, hogy többen vannak. Felmásznak a fára és onnan telefonálnak, hogy merre menjen a másik, mert otthagyták a szatyrot. Szomorú!”.

 

Az üggyel kapcsolatban feltettünk néhány kérdést a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságnak, mihelyst megjön a válaszuk, közöljük. Addig is: elég szomorú, hogy vannak olyanok, akik azt használják ki, hogy az elhunyt szeretteit ápolókat foszt ki, de vigyázzunk értékeinkre, a táskákat sose hagyjuk őrizetlenül!

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról