2023. szeptember 26., Jusztina

Környék ügye

#parádfürdő #programok #muzsikál az erdő #egri szimfonikus zenekar

Februárban Parádfürdőn muzsikál az erdő: mutatjuk a programot

Barna Benedek 2022.02.06. 16:12

Többek között az Egri Szimfonikus Zenekar is fellép.

 

Február 12-én Parádfürdőn egész napos programokkal, közte bábszínházzal, koncertekkel és akadályversennyel is várja az érdeklődőket a Muzsikál az erdő rendezvénysorozat – adta hírül az MTI.

 

A programok között szakvezetéses séták, tájékozódási túraverseny és akadályverseny is szerepel. Somay Gergely erdőmérnök az Ilona völgybe vezet túrát, Szabó Lajos Príma díjas erőmérnök erdei élménysétával várja az érdeklődőket. A Palóc Roham Egyesület akadálypályát épít, a Gyöngyösi Tájfutóklub téli túraversenyt tart.

 

A kézműves műhelyben gyógynövényekből kencék, textilekből apró játékok, természetes anyagokból farsangi díszek készülnek, a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület környezettudatosságra nevelő játékokkal érkezik, az Országos Erdészeti Egyesület mátrafüredi tagjai madárodút készítenek a résztvevőkkel. Fabók Mancsi Bábszínháza mesével várja a közönséget, a Freskó Étterem nagytermében az Egri Szimfonikus Zenekar lép fel Szabó Sipos Máté vezényletével, a parádfürdői óriásplatánok és tölgyek alatt a Talamba Ütőegyüttes és a Cimbaliband ad koncertet.

 

De nem maradhat el a helyi termékek vására sem, emellett megtekinthető lesz a Muzsikál az erdő Fotópályázatának és Gyermekrajzpályázatának kiállítása is.

 

A rendezvény Facebook-oldalán közzétették a részletes programot:

muzsikál1

muzsikál2

muzsikál3

(Indexfotó: Muzsikál az erdő / Facebook – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló