2024. február 24., Szökonap

Eger ügye

#egerplusz #eger #sport #verseny #futókörök napja

Több mint 2600 kilométert futottak az egriek a Futókörök Napján

Székely Zoárd 2022.05.22. 10:24

Ezzel a város egyelőre a 6. helyen áll.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunkidén ismét megrendezik a Futókörök Napját, és ezúttal Eger is részt vesz a települések megmérettetésén. Május 21-én, szombaton, 15 helyszínen tartották az országos aktív napot, amelynek során azon versenyeznek a városok és budapesti kerületek, hogy hol futnak többet a nap folyamán. Az ingyenes eseményre bárki nevezhetett.

 

Egerben a legjobb háromban:
1. Juhász Sándor 63 kör 83.7 km
2. Takács Gábor 58 kör 77.1 km
3. Szívós Orsolya 50 kör 66.5 km

A településeknél a legtöbb km-t összegyűjtő város 250.000 Ft, a második 150.000 Ft, a harmadik 100.000 Ft díjazásban részesül.

A rajt és a cél a Kemény Ferenc Sportcsarnok előtti területen volt. Az Egri Városi Sportiskola és az Egri Testedző Club szervezésében rövid regisztrációt követően osztották ki a rajtszámokat. A távolság mérése chip segítségével történt.

 

szeosz honlapján az utolsó adatok alapján, eddig úgy néz ki, hogy Eger a 6. helyen áll. Az Érsekkertben 336 futó, összesen 2618 km-es távot teljesített. Az Egerben indulók egyéni teljesítményét IDE kattintva lehet megtekinteni.

 

 

(Indexkép forrása: egerinfo.com)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló