2021. november 28., Stefánia

Eger ügye

#egerplusz #eger #zöldfül #illegális hulladék #szemétszedés

Eger külterületeinek megtisztításáért ragadtak zsákot az önkormányzat munkatársai – FOTÓK és VIDEÓ

Barna Benedek 2021.10.21. 18:15

Országos szemétszedő akcióhoz csatlakozott a polgármesteri hivatal csapata.

 

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció ma hazánk legnagyobb önkéntes szemétszedő mozgalma. Évek óta szerveznek országos szemétgyűjtési akciókat, amelyek során a résztvevők közösen tisztítják meg szűkebb-tágabb környezetüket.

 

Az idén október 18-24. között tartott "nagytakarításhoz" Eger polgármesteri hivatala is csatlakozott egy csapattal. Az önkormányzat munkatársai a szemétszedés során a 25-ös főútvonal melletti volt szabadidőközpont és a Galagonyás-dűlő területét tisztították meg.

 

 

Sajnos bőven akadt mit szedni, a TV Eger beszámolója szerint hamar megteltek a zsákok a Galagonyás-dűlőn szétdobált hulladékkal. Az akcióban tizennégyen vettek részt, közükt Minczér Gábor alpolgármester, aki az eseményről beszámolva a közösségi oldalán arra biztatott mindenkit, hogy ne csak a hasonló alkalmakkor, hanem folyamatosan figyeljünk oda a környezetünkre, tartsuk azt tisztán.

 

 

(Indexkép forrása: Minczér Gábor Facebook-oldala)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló