2023. március 30., Zalán

Eger ügye

#városháza #keresztes zoltán #közgyűlés

Sártenger helyett használható parkolóról dönthetnek az Olasz utcában

Csarnó Ákos 2023.02.21. 11:16

 

A csütörtöki Közgyűlés egyik napirendi pontja egy parkoló felújításának terve. Az indítványt Keresztes Zoltán képviselő nyújtotta be.

 

Az Északi városrészen, egy 3.000 m2 területű területen, az Olasz utcából történő behajtással mintegy 90 db gépjármű elhelyezését biztosító parkoló került kialakításra 2019-2020-ban. A parkoló zúzott köves feltöltéssel készült, ami mára szinte teljes egészében eltűnt. A kavicsot a járművek a talajba taposták, így kis mennyiségű csapadék esetében is sártenger és pocsolyák lehetetlenítik el annak használatát.

 

 

Keresztes indoka az, hogy az Északi városrészben jogos igény és szükség van parkolókra, és többszöri ígéret ellenére a jelenlegi városvezetés semmit sem tett ezen ügy megoldása érdekében sem. Ez a magyarázat az önálló képviselői indítványra.

 

A Felsőváros jogos és égető parkolóigényének enyhítése érdekében, a parkolóként funkcionáló EVAT tulajdonú ingatlan, valóságban is parkolóként történő használatának biztosítása érdekében kérem az alábbi határozatai javaslatok elfogadását – zárja a képviselő az indítványát.

 

Korábban a képviselő videóban is foglalkozott az üggyel:

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló