2022. december 3., Ferenc Olívia

Eger ügye

#eger #városháza #ügyintézés

Pár héten belül üzemelhet az egri városháza új beléptető rendszere – VIDEÓ

Barna Benedek 2021.11.29. 18:55

Egyelőre a rendszer tesztelése zajlik.

 

Az Egri Ügyek is hírt adott róla, hogy új ügyfélhívó rendszert kap az egri városháza, amivel az önkormányzatnak az a célja, hogy kényelmesebbé, gyorsabbá, mégis ügyfélbarátabbá tegyék az ügyintézést.

 

A beléptető rendszert már kiépítették a polgármesteri hivatal aulájában, és egyelőre próbaüzemben működik, de a TV Eger friss riportja szerint két hét múlva már csak ezen keresztül léphetnek be az épületbe az ügyfelek és az ott dolgozók. A hivatali munkatársak belépőkártyákat kapnak, ezek a próbaüzem végére készülnek el számukra.

 

Minczér Gábor alpolgármester a tévének nyilatkozva elmondta: a rendszer olyan lesz, mint például az okmányirodában, azaz ügytípusokat adnak meg, és ezekhez lehet sorszámot kérni. Az ügyfeleket a számok alapján fogják hívni, és a portás engedi majd be őket a kapun. A tervek szerint egyébként online időpontfoglalásra is lesz majd lehetőség.

 

 

(Indexfotó: EgerInfo)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló