2022. július 7., Apollónia

Eger ügye

#eger #városháza #ügyintézés

Új ügyfélhívó rendszert kap az egri városháza

Barna Benedek 2021.11.24. 16:05

Egyelőre nem tudni, mikor léphet hivatalosan is működésbe a rendszer.

 

A napokban jelent meg a városháza aulájában egy sokak által ismert forgókapus beléptető berendezés, mely egy új ügyfélhívó rendszer részét képezi majd – adta hírül az EgerInfo.

 

A prtált dr. Bánhidy Péter jegyző arról tájékoztatta: a hamarosan működésbe lépő ügyfélhívó rendszer beüzemelésével az önkormányzat célja, hogy kényelmesebbé, gyorsabbá, mégis ügyfélbarátabbá tegye az ügyintézést.

 

Elmondása szerint az üzembe helyezett rendszer elősegíti, hogy minden hivatalba érkező ügyfél kulturált körülmények között várakozhasson és számára szükséges tájékoztatást kaphasson. Az ügyet intézni érkező lakos különböző ügytípusok közül tud majd választani az erre a célra kihelyezett információs egység segítségével, amely utána egy sorszámmal látja el az illetőt.

ügyfelhivo
Kép forrása: egerinfo.hu

 

Minczér Gábor alpolgármester a rendszer beszerelésével kapcsolatban úgy nyilatkozott: “Az elmúlt hónapokban számos más önkormányzat Polgármesteri Hivatalában jártam nem csak én, de a városvezetés többi tagja is. Szinte kivétel nélkül mindegyikben működött valamilyen modern, innovatív beléptető és ügyfélhívó rendszer, mellyel elejét lehet venni nem csak az ügyfelek, állampolgárok eltévedésének az irodák között, de annak is, hogy esetleg lopás történjen a Hivatalban – mint ahogy erre sajnos már korábban is volt példa." Hozzátette: szeretnék, hogy a városháza ügyfélfogadása gyorsabb, modernebb legyen, hiszen ez nemcsak a hivatal, de a lakosság érdeke is.

 

A rendszert jelenleg tesztelik, és csak akkor élesítik majd, ha már minden teljes biztonsággal működik, így egyelőre nem lehet tudni, pontosan mikortól használják majd.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló