2023. október 1., Malvin

Eger ügye

#egerplusz #eger #fesztivál #programok #bárzene

Indul az egri bárzenész fesztivál: ők lépnek fel

Barna Benedek 2022.07.08. 11:10

A rendezvény keretében több helyszínen is tartanak koncerteket a napokban.

 

Ezen a napon kezdődik a Szepesi György Bárzene Fesztivál Egerben: idén július 8. és 14. között tartják a rendezvényt, amelynek keretében az Érsekkertben, az Egészségház utcában és a Kis Dobó téren lesznek koncertek. Emellett a fesztivál elmúlt tizenkét évének élményeiből szombaton fotókiállítás nyílik, amely augusztus 7-ig tekinthető meg az Agria Park Bevásárlóközpontban.

 

"Nagy öröm, hogy a pandémiás időszak után végre újra együtt lehetünk, miközben a városban zajlik a borünnep is, a bázis idén is a Kis-Dobó tér lesz. Neves fellépők látogatnak el hozzánk, egy magyar világsztár, Robi Lakatos is fellép Egerben. A fesztivál iránt egyébként más városokból is egyre inkább érdeklődnek, keresik az együttműködési lehetőséget. Az eseményhez kapcsolódva idén egy versenyt is rendeztünk Székesfehérváron" – mondta el Gonda László zongoraművész, az esemény főszervezője a heol.hu-nak nyilatkozva.

 

A XII. Szepesi György Bárzenész Fesztiválon többek között fellép Báder Mari, Orsovai Reni, Majsai Gábor, a GondaMusic Band, Iván Szandra, Jász Andris, a Kozma Orsi Quartet, valamint Gregor Bernadett, Baráth Zoltán, Báder Ernő és Kéméndi Tamás.

 

Alább látható a műsort bemutató plakát, további részletek Eger turisztikai oldalán, illetve a rendezvény Facebook-eseményének leírásában olvashatók.

bárzene2

(A kép forrása a fesztivál Facebook-oldala; Indexkép forrása: TV Eger / YouTube)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló