2024. május 27., Hella

Eger ügye

#sport #labdarúgás #eger se #utánpótlás

Az Eger SE csapata nyerte a gyulai Champions Trophy küzdelmeit

Csarnó Ákos 2023.05.02. 12:24

 

A gyulai Id. Christian László Városi Sporttelep adott otthont a Champions Trophy nemzetközi utánpótláslabdarúgó-tornasorozat U9-es selejtezőjének április 29–30. között - számolt be a gyulasport.hu. A tizenhat csapattal elrajtoló seregszemlét az Eger SE együttese nyerte, így a Heves vármegyei gárda készülhet a tornasorozat St. Pöltenben rendezett nagydöntőjére. Ott nagynevű európai csapatokkal találkozhatnak.

 

A Gyulasport NKft. mellett a III. Kerületi TVE, a Jászfényszaru VSE, a CFR 1907 Cluj, az OMTK-ULE, a Békéscsabai Előre, az AFC Vulturii Tg-Mures, a Monori SE, a Kozármisleny FC, az Eger SE, az AFC UTA Arad, a Szentesi Kinizsi, a Mezőkövesd Zsóry FC, a Grosics Akadémia Szeged, az Asociata Juniorii Alb si Visiniu Cluj és az ACS Crisana Nagyvárad volt jelen a tornán.

 

 

fotó: gyulasport.hu

 

Az aranyéremért az Eger SE és az AFC UTA játszott egymással, a harmadik helyért a Monori SE és a FC Vutlturii TG-Mures csapott össze. A torna győztese az Eger SE csapata lett, az ezüstérmet az AFC UTA Arad együttese vehette át, harmadik helyen pedig a Monori SE végzett.

Az egri csapat tagjai: Dancs Dominik, Filep Zalán – kapusok; Tanárki-Fülöp Sára, Czinege Balázs, Domoszlai Olivér, Lévai Marcell Áron, Szabó Zente, Kereszturi Olivér, Czank Csongor, Juhász Örs, Király Soma, Kun Levente, Kovács Barna Áron, Roszkos Lénárd – mezőnyjátékosok. Vezetőedző: Nagy Barbara. Edző: dr. Török Márton. Kapusedző: Gácsi Péter.

 

 

A torna gólkirályi címét Kovács Barna Áron (Eger SE) és Kövesligeti Máté (Kozármisleny FC) vehette át, a legjobb kapusnak Gallé Milánt (Monori SE) választották, a torna legjobb játékosának járó elismerést pedig Vaida Brian érdemelte ki teljesítményével. 

 

A Champions Trophy selejtezőtornájának győztese, az Eger SE és a rendező Gyulasport NKft. csapata a St. Pölten-i európai döntőn képviselheti egyesületét.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló