2024. július 14., Örs Stella

Eger ügye

#sport #labdarúgás #eger se #magyar kupa #deac

Nem jutott tovább az Eger SE a Magyar Kupában

Kovács Dávid 2022.08.29. 11:01

Az egri labdarúgóklub a gólnélküli debreceni vereséggel elbúcsúzott a Magyar Kupától.

 

Szombaton befejeződött a küzdelem a Magyar Kupában az Eger SE számára, miután a sorozat második fordulójában 2-0-ra alulmaradt a DEAC otthonában, közölte az Agriasport.

 

A MOL Magyar Kupa második fordulójában az Eger SE a szintén NB III-as DEAC vendége volt. Mivel a mérkőzésen 90 perc alatt egyik csapatnak sem sikerült gólt szereznie, kétszer 15 perces hosszabbítás következett, amely viszont két gólt is hozott a debrecenieknek.

 

Képek a DEAC - Eger SE mérkőzésről. 🔴🔵 Összefoglaló! http://egerse.com/2022/08/28/nem-jutottunk-tovabb-a-mol-magyar-kupaban/

Közzétette: Eger SE – 2022. augusztus 28., vasárnap

 

"Szekeres Adrián együttese nem érkezett jó ajánlólevéllel Debrecenbe, hiszen pár nappal ezelőtt bajnoki mérkőzésen 4-1-re kapott ki ugyanezen a helyszínen a DVSC II-től. A nagy meleg alaposan rányomta bélyegét a találkozóra, kevés helyzetet alakítottak ki a felek" – írta a helyi sportportál.

 

Csak a 96. percben tört meg a gólcsend, majd nem sokkal később egy újabb debreceni találat következett, így 2-0-ra nyert a DEAC, ezzel ők jutottak tovább a MOL Magyar Kupa következő fordulójába.

Le a kalappal a csapatok előtt, a nagy hőségben mindkét gárda törekedett arra, hogy futballozzon. Sokat beszéltünk arról, hogy a türelemé lesz a kulcsszerep, mind a labda nélküli játékban, mind pedig, ha nálunk lesz a labda. Ez hellyel-közzel jól működött, de a kétszer 15 perces hosszabbításban elfáradtunk. Gratulálunk ellenfelünknek, a debreceniek jobban bírták erővel. Nekünk még több olyan játékosunk van, akik fizikálisan nem érték utol magukat, illetve néhány embernek kisebb sérüléssel kellett játszania.

– értékelte a mérkőzést Szekeres Adrián, az egri csapat vezetőedzője az Eger SE oldalán.

 

Az Eger egy szerdai és egy vasárnapi mérkőzéssel folytatja az NB III-as bajnokságot. Augusztus 31-én szerdán a Vasas FC második együttesét fogadják 15 óra 30 perctől a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Szeptember 4-én pedig a DVTK második gárdájához utaznak, a mérkőzést 16 órakor játssza a két csapat. A 15. helyről várja a folytatást az Eger SE – írják a labdarúgóklub oldalán.

 

Szekeres Adrián vezetőedző értékelése. MOL Magyar Kupa 2. forduló DEAC - Eger SE 🔴🔵 2-0 2022.08.27. 16:00 szombat

Közzétette: Eger SE – 2022. augusztus 27., szombat
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló