2024. április 29., Péter

Eger ügye

#városháza #fidesz #választás2024eger

2019 előtti Egert akar az új Fidesz vezetés, már a következő önkormányzati választásra készülnek

Csarnó Ákos 2023.09.12. 12:37

A jelenlegi képviselőik közül egy sem lett vezető.

 

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség megújult Egri Szervezete 2023. szeptember 11-én megtartotta a párt alapszabálya szerinti kétévente esedékes tisztújítást - tájékoztatott a szervezet a hivatalos közösségi oldalán.

 

A közgyűlés egyhangú döntése alapján öt fősre bővült az elnökség. Az elnök maradt dr. Ruszkai Csaba és az eddigi két alelnök, Miklós Balog Éva és Misz József is bizalmat kapott a tagságtól. A közgyűlésen két új alelnököt is megválasztottak Kissné Beta Mária és Csákvári Antal személyében.

 

 

kép: Egri Fidesz facebook

A Fidesz megújult egri szervezetében megkezdődött a felkészülés a jövő júniusban esedékes önkormányzati választásokra. Dr. Ruszkai Csaba elnök úgy fogalmazott: legfontosabb feladatunknak városunk vezetésére alkalmas, és a választóink bizalmára méltó jelöltek kiválasztását tekintjük, annak érdekében, hogy Eger újra az a város legyen, ami volt 2019 előtt. Egy jól szervezett, élhető, tiszta város, amelyre büszkék lehetünk, és amelyet mindannyian szerethetünk.

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs így.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló