Mindenki ügye

Öt nélkülözhetetlen őszi kiegészítő férfiaknak

Szponzorált tartalom [X] | 2017. október 19. 20:02:55
Már jócskán beköszöntött a hűvösebb idő, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit, cipőit és kiegészítőit. Azonban a divat minden évben nagy mértékben változik és ezzel együtt a különböző kiegészítők stílusa is. De szerencsére vannak olyan darabok, amik klasszikusak, szépek és minden férfinak jól állnak.

 

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, ami nélkülözhetetlen egy férfi ruhatárából.

 

Sapka

 

A hidegebb idő bekövetkeztével egyre fontosabb sapkát viselni mindenkinek, hiszen ezzel nemcsak az esetleges megfázást hanem a hajhullást is megelőzzük.

Manapság egyre több férfi kezdett el kalapokat hordani, hiszen nemcsak, hogy szépek, divatosak, azonban rengeteg alkalomkor tudjuk őket viselni, legyen az egy szabadtéri koncert vagy csak egy őszi séta a városban. Bizonyára nem mindenki szereti a kalapokat, azonban a Trendhim nevezetű, dán webshopban rengeteg különböző stílusú sapka közül tudunk válogatni. Az egyszerűbb pamutból készített sapkákon kívül számtalan különlegesebb, egyedibb baseball sapkát is találunk az áruház kínálata között.

 

 

Csokornyakkendő

 

Természetesen attól is függ, hogy egy férfi milyek időközönként visel olyan elegánsabb öltözetet, amihez egy fiatalos csokornyakkendő vagy egy hagyományos nyakkendő remek kiegészítő. A webshopban rengeteg alap színű, egyszerűbb darabot és számtalan színesebb, bohémabb kiegészítőt is megtalálunk. Egy érdekesség a kiegészítőről, hogy a csokornyakkendő alakja már az 1870-es évek óta változatlan, kivétel a felhelyezésének módja. 

 

 

Karkötő

 

Manapság már egyre több férfi visel karkötőt kiegészítőként, hiszen nemcsak, hogy stílusosak és szépek, azonban néhány darab igen hasznos tulaljdonságokkal is rendelkezik. Az egyik ilyen darab a masszív paracord anyagból fonott paracord karkötő, ami azon kívül, hogy sportos és egyben stílusos 250 kilógramm teherbírású is, amit rengeteg hasznos tevékenységhez fel lehet használni, mint például kutya sétáltatáshoz pórázként, sátorrögzitésként, de egy őszi kirándulásnál függőágyként is tökéletesen szolgál.

 

 

Nadrágtartó

 

A nadrágtartó másik néven hózentróger már több száz éve a divat meghatározó kiegészítői, azonban az elmúlt években a kiegészítő nagy mértékben vesztett népszerűségéből, hiszen manapság már a legtöbben az öv használatát részesítik előnyben.

Az angolszász kultúrákban rengetegen használják a kiegészítőt hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, azonban egy tökéletes kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének.

 

 

Díszzsebkendő

 

Az elmúlt években népszerűvé vált díszzsebkendőt  viselni hiszen remekül kiegészít mind egy öltönyt mind egy zakót  egy különlegesebb alkalomkor.  Amikor díszzsebkendőt választunk fontos figyelembe kell venni a nyakkendőnk anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz.  Egy ilyen kiegészítőt rengeteg alkalomkor fel lehet venni legyen az egy elegánsabb vacsora, esküvő, de akár egy hétköznapibb esemény is, hiszen egyediséget ad és nagy mértékben színt visz az öltözetbe.

 

 

Minden megrendelt terméket legkésőbb öt munkanapon belül ingyenesen kiszállít a cég ezen felül pedig az esetleges problémák esetén egy egész év pénzvisszaterítést is biztosítanak minden vásárlójuknak.

 

Tetszettek? Itt van belőlük még több:

 

Férfi ékszerek és kiegészítők - Ingyenes kiszállítás - Trendhim - Trendhim.hu

 

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról