Kék hírek

Szombaton szanaszét vertek és kiraboltak egy férfit Eger belvárosában

EÜ/Police.hu | 2017. december 03. 17:00:57
A rendőrség keresi az elkövetőket, szemtanúk jelentkezését várják.

 

Eddig ismeretlen személyek november 25-én éjjel 2 óra körül Egerben, a Jókai Mór utcában felszólítottak egy gyalogost, hogy adja át az értékeit, majd bántalmazták, végül elvitték a táskáját a benne lévő értékekkel.

 

A férfi – az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Az egyik feltételezett elkövető körülbelül 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, 30-40 év körüli férfi. Fekete vagy sötét színű kabátot és nadrágot viselt. A másik férfi 165-170 centiméter magas, kissé köpcös testalkatú. Világos vagy fehér színű kabátot és sötét nadrágot viselt. Nem közölt róluk fotót vagy fantomképet a rendőrség.

 

A bűncselekményt megelőzően a két ismeretlen férfi Egerben, az Érsekkert, az Egészségház út és Fellner Jakab úti taxiállomás között közlekedett.

 

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a +36/36-522-111/1456 melléken, az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán.

 

Nyitóoldali kép: egrinapok.hu

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról