Kék hírek

Súlyos balesetet okozott a BMW-s, de elhúzott a helyszínről – Segítsen megtalálni!

Police.hu/EÜ | 2017. november 11. 15:02:28
Elég nagy pofátlanság volt, megérdemelné, hogy megtalálják.

 

Közlekedési baleset gondatlan okozása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresnek egy autóst, aki balesetet okozott nemrég. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint október 31-én 23 óra 20 perckor ismeretlen tettes az általa vezetett vélhetően szürke színű BMW típusú gépkocsival közlekedett az M3-as autópálya füzesabonyi kihajtója és a 33. számú főút kereszteződésében, ahol feltehetőleg nem adott elsőbbséget a Füzesabony irányából érkező Ford típusú személygépkocsinak. 

 

A Ford vezetője, megpróbálta elkerülni az ütközést, és átsodródott a szemközti sávba, majd nekiütközött egy szemből érkező gépkocsinak. Az ismeretlen jármű vezetője a helyszínről Füzesabony irányába tovább hajtott. A baleset következtében két személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

 

A rendőrség kéri, hogy aki a baleset szemtanúja volt, valamint az ismeretlen személyről, vagy járműről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Füzesabonyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán, vagy tegyen bejelentést a 06-70/490-3288-as számon, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán.

 

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról