Kék hírek

Az egri nő szakított az élettársával, aki ezután brutálisan megfenyegette és zaklatta

| 2018. március 07. 05:02:23
Van, akiből ezt hozza ki a szerelem?

 

Szakításukat követően hónapokon át zaklatta és fenyegette korábbi élettársát az a büntetett előéletű férfi, akivel szemben az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség volt élettárs sérelmére elkövetett zaklatás vétsége, valamint zaklatás bűntette miatt emelt most vádat – számol be csütörtöki közleményében az ügyészség.

 

A vádirat szerint a vádlott és a sértett 2016 májusában ismerkedtek meg, majd rövid idő után össze is költöztek, a kapcsolatuk azonban hamar megromlott, ezért 2016 októberében a nő hazaköltözött az édesanyjához, Egerbe. A vádlott nem tudta feldolgozni a szakítást, ezért folyamatosan, naponta akár többször is telefonon és személyesen kereste a sértettet. A vádlott 2016. november 21. és 2017. január 31. között összesen százöt sms üzenetet küldött a sértettnek, főként az éjszakai és a hajnali órákban, valamint több alkalommal megjelent a nő édesanyjának lakásánál is, ahol az ajtót rugdosta és azon folyamatosan kopogott. A férfi többször felbukkant a volt élettársa egri munkahelyén, valamint a munkahelyi telefonszámán is kereste a nőt, annak ellenére, hogy a sértett többször is kifejezésre juttatta, hogy nem akar vele semmilyen kapcsolatot. A vádlott folyamatos zaklatása miatt a sértett 2017 januárjában végül lecserélte a telefonszámát, és kénytelen volt a munkahelyén is felmondani.

 

A vádlott emellett a személyes találkozásaik során, valamint sms üzenetekben, félelemkeltés céljából több alkalommal azzal is megfenyegette a nőt, hogy megöli.

 

Az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség a vádiratában a férfival szemben felfüggesztett szabadságvesztés és pénzbüntetés kiszabására, valamint arra is indítványt tett, hogy a bíróság a szabadságvesztés felfüggesztésének próbaidejére rendelje el a vádlott pártfogó felügyeletét.

 

(Indexképünk illusztráció.)

 

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról