Eger ügye

Egerbe érkezik A Kutya Ezer Arca kiállítás

2018. január 16. 19:02:49
Chikán Erika Fotográfus és a Vizslabolt kiállítása a Gödöllői Királyi Kastélyból egyenesen Egerbe érkezik!


A nagy sikerű gödöllői kiállítás után Egerbe érkezik A Kutya Ezer Arca kiállítás 46 vászonképe és közel egy hónapig az Artiszt Kulturbárban csodálhatják meg a látogatók. 

A kiállítás időtartama: 2018. január 6 – február 9

MEGNYITÓ: 
2018. január 6. 19.00 óra
• Vendégünk lesz Chikán Erika Fotográfus és a Vizslabolt képviselője, akik egy rövid tárlatvezetés közben mesélnek a képekről és szereplőkről. 
• Velünk lesz Magos Judit, Demény, a kötsög és Max, akik minden évben résztvevői a naptárfotózásnak és a kiállításon is szerepelnek. 
• A kiállítás „arcával”, Rodival is találkozhattok, sőt talán egy közös fotót is megenged a plakátfiú (ő az a szép drótos az esemény plakátjáról) 
• Mindehhez pedig Sándorunk szolgáltatja a zenét az est folyamán 

A kiállítás története a szervezők tollából: 
Amikor ÖT évvel ezelőtt elkészítettük az első Nagy Vizslanaptárt, még nem gondoltuk, hogy hagyományt teremtünk. Nem gondoltuk, hogy minden évben több száz kutyus jelentkezik majd szereplőnek és nem gondoltuk, hogy megérjük az ÖTÖDIK évet. Csak bíztunk benne és belevágtunk minden évben. 

Az ÖTÖDIK naptárt különlegesnek álmodtuk meg. A vizsla ezer, különleges és megismételhetetlen arcát állítottuk fókuszba, ahogy mi látjuk őket minden nap, ahogy Ti látjátok őket minden nap, de ezeket a pillanatokat nagyon nehéz megörökíteni. Ez csak egy olyan fotósnak sikerülhet, mint Chikán Erika Fotográfus, aki ÖTÖDIK éve minden naptár lelke, szeme, szíve. 

Az ÖTÖDIK naptár képei és Erika évek alatt összegyűlt fantasztikus kutya fotói most összeálltak egy olyan gyűjteménnyé, melyet mindenkinek látnia kell.

A kiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban kezdi el útját, majd Eger, Szeged és Pécs városába érkezik 1-1 hónapra, hogy országjáró körútja végén a 46 vászonkép jótékonysági árverésre kerüljön a Futrinka Egyesület javára. 
( Az árverésről bővebben a körút végén a Futrinka Egyesület Facebook oldalán találtok információt) 

Sok szeretettel várunk mindenkit a megnyitóra és a kiállítás teljes ideje alatt!  

 

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról