Megérkezett az idei első hó
Pár éve közöltünk recepteket a husimado-blog.hu-ról, Hegyvári Zoltántól, most újra megosztjuk a legújabb alkotását. Ő így fogalmaz:
Egy lelkes amatőr bejegyzései Eger gyönyörű városából, 2013-tól. Receptek, sütések, főzések - elsősorban a húsok, a grillezés világából. A blogban igyekszem bemutatni az ételek elkészítésének folyamatát fázisfotókkal, hogy a konyhában kevésbé jártasak is el tudják majd készíteni a bemutatott ételeket.
Újabb étel, csodálatos!
Ezt követte az indiai ételek készítésénél fontos művelet, a fűszerek lepirításnak elvégzése. A serpenyőben lévő olajba szórunk római köményt, tandori masala-t, banános-mangós curry port, garam masala-t, majd addig pirítjuk őket, míg a konyha meg nem telik illatfelhővel.
A teljes receptért és a gasztromómiai élvezetekért kattintsanak ide.