2023. szeptember 24., Gellért Mercedesz

Vélemény

#városháza #egri vitézek

Így nem foglalkozik az ún. városvezetés a várossal

Csarnó Ákos 2023.07.03. 09:59

Önök szerint ez így rendben van?

Pár napja írtunk arról, hogy az egri Ostrom 1552 emlékcsata elmarad.

 

A szervezők úgy fogalmaztak, hogy "hetek óta hiába vártuk, hogy Eger polgármestere aláírja az Ostrom támogatási szerződését. E halogatás miatt mostanra végleg kicsúsztunk az időből. Így a rendezvény megvalósítására immár technikailag sincs lehetőség, hiába volt minden előkészítve." 

 

Az Egri Vitézek most válasoltak a polgármesternek:

Pénteki közleményükre 3 óra alatt megérkezett a polgármester hivatalos válasza. A gyorsaság rendkívüli. Különösen annak fényében, hogy az elmúlt hónapban küldött leveleik egyikére sem reagált előtte az önkormányzat. Meg sem próbáltak egyeztetni vagy megoldást találni az Ostromra. Nehéz így elhinni, hogy valóban - amint a polgármester fogalmazott - "mindannyiunk szívügye" lenne a program.

 

Sok példát lehetne hozni az elmúlt pár évből, hogyan nem foglalkozik az önkormányzat egyes ügyekkel. De talán az alábbi képek illusztrálják a legjobban, mennyire (nem) fontos manapság Eger turizmusa a városvezetés számára.

 

2023. július elején még mindig a 2022-es (sic!) Eger Advent plakátjainak foszladozó maradványai fogadják a városunkba érkezőket.

Az óriásplakátok kezelését 2023. januárjában vette át a Média Egertől az önkormányzat saját hatáskörbe. Tessék, ez lett az eredménye!

 

Önök szerint ez így rendben van?

 

 

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló