2024. május 20., Bernát Felícia

Vélemény

#eger #tűzijáték #tömegközlekedés #podcast #online szavazás

Az egriek ingyenes tömegközlekedését közellenségek is véleményezhetik? – Egri Ügyek podcast

2022.01.18. 19:00

A leírt szó már nem elég, még azt is túl kell beszélnünk – elindult portálunk podcastsorozata. Ingyenes buszozás, közügyek, interjúk, balhék, kisvárosi történeteink és mocskos politika. Térítésmentes helyi rádiókabaré mindenkinek. Íme, az első adás.

 

Tömegközlekedtünk a populizmusban, de annyira belemerültünk, hogy lekéstük a lézershowt a Dobó téren. Új év, új remények, új bérletek. Bezártuk magunkat egy kis szobába és jól kibeszéltük az egri buszozást, ami jó is meg nem is, attól függ, hogy mi van ráírva a lakcímkártyánkra. Semmi baj, mert a legjobb hatástanulmány a pudingevés, és valamikor az is kiderül, hogy ez a szavazatvásárlás mennyi adóforintunkba került.

 

Minden reményünk a lézershowban volt, de 247 másik helyen terrorizálta a nép a házikedvenceket. A városvezetés megpróbálkozott egy elektronikus népszavazással, amiből megint szappanopera lett. Szokták mondani, a jó polgármester holtig se tanul. Komolyan komolytalankodunk és komolytalanul komolykodunk. Újságírókból avanzsáltunk közellenségekké és ezen tök jót szórakoztunk. Ez az Egri Ügyek új és saját podcastsorozata, ahol a leírt szó már nem elég. Térítésmentes rádiókabaré mindenkinek lakóhelytől függetlenül Nick Taylerrel, Weil Zoltánnal és portálunk két kellemetlenkedőjével.

 

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló