2024. május 28., Emil Csanád

Környék ügye

#sport #kerékpárverseny #orlen

Nemzetközi kerékpárverseny érinti Egert és a környéket

Csarnó Ákos 2023.05.23. 08:51

25-én a közlekedés megváltozik.

Egert is érinti a lengyel Lang Team SP. z.o.o. által szervezett ORLEN GP U23 országúti kerékpáros Világkupaverseny, mely egyike a világon annak a három futamnak, melyet a 23 év alatti férfi korcsoport részére írtak ki.

A világkupaversenyt a Visegrádi Együttműködés országai rendezik 2023. május 24. és 28. között. Az idei ötszakaszos verseny Lengyelország mellett Magyarországot és Szlovákiát is érinti.

A verseny Heves megyei útszakasza május 25-én:

 

Hatvan-Hort-Gyöngyös-Abasár-Pálosvörösmart-Mátrafüred-Mátraháza-Parád-ParádfürdőRecsk-Sirok-Egerbakta-Eger-Felsőtárkány- Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye (2505. sz. út Lillafüred) felé.

 

 

A versenyzők rendőri biztosítás mellett csütörtökön 13:00 és 14:00 óra között haladnak át a városon, ahová Egerbakta irányából érkeznek, az útvonaluk érinti a Viaduktot, a II. Rákóczi Ferenc utcát valamint az Egri utat.

 

Az önkormányzat kéri a lakosságot, hogy a balesetek elkerülése érdekében az érintett útszakaszon fokozottan figyeljenek!

 

 

 

indexkép: orlenwyscignarodow.com

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló