2024. június 22., Paulina

Eger ügye

#városháza #mkkp #domán dániel #választás2024eger #kutyapárt

Új polgármesteri kihívó Egerben: A Kutyapárt Domán Dánielt indítja

Csarnó Ákos 2024.04.05. 08:52

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt egy közösségi oldali bejegyzésben árulta el, hogy Domán Dánielt indítaná Egerben, mint polgármester-jelöltet az önkormányzati választáson. A hír pont az adatmegtagadós Mirkóczki hangfelvétel - amiben Domán a célpont - után jelent meg.

 

A párt szerint Domán nemcsak jelölt hanem egyben listavezetője is lenne a "kutyáknak", ezt kérdésünkre a jelölt is megerősítette.

 

 

 

 

 

Mirkóczki Ádám azzal tehát, hogy megnevezte Dománt, mint "egri közellenséget" felemelte az egyetlen ellenzéki polgármester-jelölt szintjére. Egerben jelenleg a következő jelöltek személye biztos: Vágner Ákos (Fidesz 1.0), Oroján Sándor (Egerért Most Egyesület, Fidesz 2.0), Pápai Ákos (Mi Hazánk) és Domán Dániel. Mirkóczki még hivatalosan nem jelentkezett be, a baloldali jelölt Jánosi Zoltán viszont március közepén visszalépett.

 

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló