2023. február 2., Karolina Aida

Eger ügye

#egerplusz #eger #sport #fallabda #egri squash sportegyesület

Országos bajnokságon remekeltek a fiatal egri fallabdások

agriasport.hu 2022.05.26. 13:08

Összesen öt érmet hoztak el.

 

Nagyszerűen szerepeltek az egri fallabdázók a közelmúltban rendezett Országos Bajnokságon. Az utánpótláskorúak számára kiírt viadalnak Százhalombattán az Omega Sportcentrum adott otthont. A mezőny legnépesebb csapatát az Egri Squash Sportegyesület delegálta, összesen tizenhat fiatal fallabdázó mérette magát, ez pedig a sportág dinamikus fejlődését és népszerűségét bizonyítja városunkban.

Nemcsak a létszám, hanem az eredményesség tekintetében is maradandót alkottak a mieink, összesen öt éremmel (1-1 arany és ezüst, 3 bronz) tértek haza, emellett pedig értékes helyezésekkel is gazdagabbak lettek.

Örömteli, hogy a fiatalabb kategóriákban lettek újra a legsikeresebbek az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Leányka sportcentrumában edződő egri fallabdások.

fallabda-eger
Kép forrása: Egri Squash Sportegyesület / Facebook

Mindenki induló ajándékcsomagot és egy pólót is kapott, a helyezettek pedig kupával, éremmel, és oklevéllel lettek díjazva. Bónuszként a győztesek 1-1 foci-, illetve röplabdát is haza vihettek emlékként.

 

A versenyen több mint hetven induló lépett pályára, minden korosztály képviselte magát, a fiúk és a lányok is, utóbbinál U15-ben 16-os táblával! A magas indulószám miatt a vigaszág mérkőzéseit csak két nyert szettig játszották, sőt, a csúszásokat látva az 5-8 közötti meccseket is.

 

Az Egri Squash SE dobogós versenyzői:

 

U11 lány: 1. Kun Krisztina, 3. Molnár Csenge
U11 fiú: 3. Németh Norton
U13 fiú: 2. Kiss Kristóf
U17 fiú: 3. Somodi Balázs

 

A fiatalokat Divéky Anna és Gulyás István készítették fel a versenyre, akik ezúton is köszönik klubtagjuknak Bencsik Róbert edző szakos hallgatónak a segítségét is.

 

Természetesen itt nem állnak meg az egriek, edzenek tovább, nyáron pedig ismét várják a kis fallabdásokat sporttáboraikba.

 

(Via agriasport.hu)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló