2024. június 24., Iván

Eger ügye

#városháza #nagy istván #városfejlesztés

Lemondott Nagy István az Egri Városfejlesztési Kft. vezetéséről


A napokban kirobban újabb botrányban - amiben az Egri Városfejlesztési Kft. vezetője, Nagy István volt érintett (először egy autóbérlés majd pedig egy ülőgarnitúra vásárlás ügyében), - újabb fejlemény történt. A cég vezetője közleményben értesítette portálunkat, hogy lemond a Városfejlesztési Kft. vezetőői pozíciójáról.

 

Az elmúlt napokban a városvezetés részéről olyan támadássorozat indult személyem, mint az Egri Városfejlesztési Kft. ügyvezetője ellen, amely példa nélküli a cég történetében. A szakmai munkavégzés és a város projektjeinek, pályázatainak szakszerű kezelése sajnálatos módon ilyen közéleti körülmények között szinte lehetetlen.

 

Amikor ezt a pozíciót megpályáztam úgy gondoltam az elsődleges feladat, amivel foglalkoznom kell majd, az a város lesz. Szomorúan, de be kell látnom, hogy sajnos a jelenlegi kiélezett politikai helyzet ezt megakadályozza, hiszen az időm nagy részét arra kellett fordítanom az elmúlt napokban, hogy az engem ért vádakra cáfolattal szolgáljak.

 

Saját egészségem, a családom nyugalma és a város fejlődése érdekében ezért úgy gondolom, hogy egy olyan személyre van most szükség vezetőként ezen a poszton, aki kiemelkedő szakmai tudása mellett egyszersmind kötél idegekkel is rendelkezik ahhoz, hogy állja a sarat a városvezetés folyamatos politikai támadásaival szemben.

 

Éppen ezért ezúton szeretném bejelenteni, hogy a holnapi nappal hivatalosan is kérem az EVAT Zrt. Igazgatóságát, hogy fogadják el a lemondásomat az ügyvezetői pozícióról. Ettől függetlenül szeretném hangsúlyozni, hogy úgy gondolom az ártatlanság vélelme mindenkit megillet amíg be nem bizonyosodik, hogy valóban törvénytelenséget követett el.

Természetesen a személyemet ért támadások miatt megtettem a szükséges jogi lépéseket, és bízom benne, hogy minél hamarabb fény derül majd az igazságra.

 

Nagy István

ügyvezető

Egri Városfejlesztési Kft.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló