2023. február 3., Balázs

Eger ügye

#városháza #habis lászló #jánosi zoltán #pajtók gábor

Legyen nyilvános a parkolóház szerződése!

Csarnó Ákos 2023.01.18. 09:12

 

Hatalmas zavar van a parkolóház körül, az érintett felek vagy nem akarnak tisztán beszélni vagy nem tudnak. A város lakói pedig félinformációk alapján hoznak döntést ebben a nagy horderejű kérdésben. Mi összeszedtük a tényeket, azokból mindenki leszűrheti a következtetéseit.

 

A probléma gyökere az, hogy nem ismeri a nagyközönség a parkolóház megépítését és annak használatát szabályozó szerződés tartalmát, így aztán könnyen hamis következtetésekre jut, az egyes egri döntéshozók pedig kedvükre magyarázhatják félre a nekik tetsző információk alapján a „helyzetet”.

 

A Momentum egri elnöke Jánosi Zoltán felszólította a feleket és írásban fordult hozzájuk, hogy hozzák nyilvánosságra, tegyék mindenkinek megismerhetővé a szerződést, ami minden baj forrása. Álláspontja szerint egy jogi csavarral Habis László akkori polgármester és Pajtók Gábor akkori EVAT igazgatósági elnök titkosították a szerződést.Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló