2024. június 18., Arnold Levente

Eger ügye

#városháza #pizza #gasztro #rozis pizza #kisvállalkozó

Készül Rozi pizzériája, ez már nem fog elköltözni - FOTÓK

Csarnó Ákos 2023.05.24. 10:36

Korábban írtunk arról, hogy hosszas huzavona után megkapta a településképi engedélyt a Rozi’s Pizza. A tulajdonossal beszéltünk, aki azt nyilatkozta, hogy elkezdi építeni az új standot a Petőfi téren a strand előtt, a bejárattól kicsit.

 

IMG_20230523_144341 

 

 

Reményei szerint már a pünkösdi hétvégén el tudja kezdeni a kiszolgálást egy olyan helyen, ahol több asztallal, székekkel, hangulatos helyen várja a vendégeket.

 

 

 

 

 

 

 

Korábban írtunk arról, hogy nehéz helyzetbe került a Rozi’s Pizza, ugyanis a településkép védelme érdekében hétfőn távoznia kellett volna a Petőfi térről, a strandhoz tartozó területről. A pizzéria tulajdonosa levelet írt a főépítésznek és találkozót is kért tőle.

 

Van egy jól bevált étel recepted? Befőzöl? Savanyítasz? Bort készítesz vagy szörpöt? Fűszerekkel foglalkozol? Láttál egy jó éttermet? Ajánlanál menüt? Vagy csak egyszerűen érdekel minden ami gasztro? Akkor itt a helyed :) Ha bármi, ami étel-ital-gasztro, színes-szagos és egri, akkor küld el nekünk mi pedig megosztjuk, hogy minél több emberhez eljuthasson! egriugyek(kukac)gmail.com
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló