2024. július 23., Lenke

Eger ügye

#stühmer #cukrászda #gasztronómia #gasztro

Június 23-án nyit a Stühmer Mintabolt, Cukrászda és Cremeria a Fellner és Kossuth utcák sarkán

Csarnó Ákos 2023.06.21. 09:02

 

Június utolsó hétvégéjén megnyílik Eger legújabb cukrászdája, a Stühmer Mintabolt, Cukrászda és Cremeria – adott erről az eseményről hírt az egrinapok.hu.

A portál szerint „a nyitás várhatóan nagy hatással lesz a belvárosi cukrászdák életére, a Stühmer ugyanis mind a nevével, megjelenésével, minőségével és méretével is komoly versenytársnak számít majd. Ezt a versenyt tovább fokozza az elhelyezkedés: az új egységtől egyik irányban kb. 10, másik irányban kb. 60 méter távolságra található egy-egy másik cukrászda. Ami viszont a vállalkozóknak kihívás, az az édesszájúaknak ajándék, a Fellner-Kossuth sarok jó eséllyel Magyarország cukrászdákkal legjobban ellátott szakaszává vált.”

 

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs is.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Van egy jól bevált étel recepted? Befőzöl? Savanyítasz? Bort készítesz vagy szörpöt? Fűszerekkel foglalkozol? Láttál egy jó éttermet? Ajánlanál menüt? Vagy csak egyszerűen érdekel minden ami gasztro? Akkor itt a helyed :) Ha bármi, ami étel-ital-gasztro, színes-szagos és egri, akkor küld el nekünk mi pedig megosztjuk, hogy minél több emberhez eljuthasson! egriugyek(kukac)gmail.com
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló