2024. május 27., Hella

Eger ügye

#sport #labdarúgás #eger se

Ezért égtek a reflektorok – egri polgár kérdése után hirtelen válaszolt az önkormányzat

Csarnó Ákos 2023.08.03. 15:18

 

A mai napon írtunk arról, hogy az egri Északi Lakótelep sportpálya reflektorai bekapcsolva maradtak este. Kiderült, hogy felújítás történt, de az önkormányzat most közleményben adott tájékoztatást az esetről.

Az Egri Városi Sportiskola tájékoztatása szerint a vagyonkezelésében lévő Felsővárosi Sporttelepen az Eger Labdarúgó Sport Kft. - önkormányzati engedéllyel - TAO-s források felhasználásával jelenleg fejlesztéseket hajt végre, mely részeként a pálya világítási rendszere is megújul.

 

A lámpák cseréjét követően előre tervezett időpontban, 2023. augusztus 2-án 21.30-tól végezték a műfüves pályákon a lámpák beállítását. A mérési eredményekről jegyzőkönyv készült, amely a pálya hitelesítéshez szükséges azért, hogy a létesítmény alkalmas legyen utánpótlás bajnoki mérkőzések rendezésére is.

 

A Sportiskola további tájékoztatása szerint lakossági bejelentéseknek eleget téve a Régi Cifrakapu úti házak kertjénél lévő vizesárok tisztítását elvégezték, hamarosan a vízelvezető árok beton elemeinek javítása is megtörténik.

 

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs is.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló