Megérkezett az idei első hó
Recepteket közlünk a husimado-blog.hu-ról, Hegyvári Zoltántól, most újra megosztjuk a legújabb alkotását. Ő így fogalmaz:
Egy lelkes amatőr bejegyzései Eger gyönyörű városából, 2013-tól. Receptek, sütések, főzések - elsősorban a húsok, a grillezés világából. A blogban igyekszem bemutatni az ételek elkészítésének folyamatát fázisfotókkal, hogy a konyhában kevésbé jártasak is el tudják majd készíteni a bemutatott ételeket.
Újabb étel, csodálatos!
egy mozsárba szórtam egy csomó kakukkfüvet, szárított gyömbért és kevéske szerecsendiót, ezeket pedig alaposan összedolgoztam. Apróra vágott vöröshagymát dinszteltem egy lábasban, majd a fél liternyi (fagyasztott) alaplevet kiolvaszottam az edényben, aztán érkezett a só, a bors és a mozsárban összetört fűszerkeverék.
A teljes receptért és a gasztromómiai élvezetekért kattintsanak ide.