2024. április 20., Tivadar

Eger ügye

#városháza #fidesz #parkolóház

Az egri Fidesz rendkívüli Közgyűlést kezdeményezett a Katona téri parkolóház megnyitása ügyében

Csarnó Ákos 2023.05.08. 10:24

 

Hétfőn Orosz Lászlóné Ibolya frakcióvezető öt képviselőtársával együtt kezdeményezte a rendkívüli közgyűlés összehívását. Erről a közösségi oldalán adott tájékoztatást.

 

A javaslat tekintetbe veszi az előzetes 5 napos szabályt, így a Közgyűlést 2023. május 15. (hétfő) vagy 16. (kedd) napján kerülhet megtartásra.

Oroszné szerint „a Fidesz frakció elkötelezett a parkolóház újra nyitásának ügyében. Minden ésszerű javaslatot támogatunk, amennyiben más megoldás nincs, az átmeneti bérletet is. Kérem viszont, hogy szíveskedjen tájékoztatni arról, hogy a Parkolóház tulajdonosával történt egyeztetés milyen eredményre vezetett, illetve szíveskedjen a tulajdonos említett e-mailjét megküldeni.”

A javasolt napirend:

 

1. Arnaut Pasa Fürdője Kft. vezető tisztségviselőjével kapcsolatos helyzet rendezése

 

Az első napirend soron kívüliségének indoka, hogy Molnár László ügyvezetőt határozott idejű jogviszonya lejárt. A társaság törvényes és folyamatos működésének biztosítása érdekében szükséges ügyvezetőt választani, akár ideiglenesen is.

 

2. Katona téri Parkolóház helyzetének rendezése

 

A második napirendi pont soron kívüliségének indoka a farkcióvezető szerint az hogy, a Parkolóház mielőbbi üzembehelyezéséhez fűződő kiemelt helyi közérdek, valamint a 2023. április 23. napján tartott közgyűlésen e tárgyban meghozott közgyűlési határozat végrehajtására meghatározott 2023. május 15. napi határidő, továbbá, hogy a tervezett nyitási céldátum, 2023. május 22. napja lehetőség szerint tartható legyen.

 

A javaslaton Oroján Sándor képviselő nem szerepel aláíróként, benyújtóként.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló