2024. július 20., Illés

Vélemény

#labor it #podcast

Lakik-e szexuális bűnöző a szomszédomban? – Podcast

2021.04.07. 18:31

A tanárok saját gépein is kutakodnának. Éberek a tankerületek. A pedagógusok saját tulajdonú számítógépeit is átkutathatja egy bizottság, ha azzal mondjuk online órát tart valaki. A szakszervezet tiltakozik. Átverős csomag értesítésem jött, azonnal kitöröltem, de megjött a csomagom, mit csináljak? 

 

A Wordpress oldalakat hackelgetik. Feri néhány dollárért lekérte egy amerikai állampolgár Internetről beszerezhető adatait, és megtudtuk, hogy milyen autókat vett és mikor, mi dolga volt a törvénnyel, kik a rokonai, üzletfelei és, hogy lakik-e szexuális bűncselekményért elítélt személy a szomszédjában. Megdöbbentően alapos adatokat kapott. Mások meg lopják a tévéadást, de a műsorgyártóknak kezd elege lenni. Pedig a Digi, a UPC dekódolásához csak egy kis occó kínai izé kell. A Labor IT legújabb podcast adása az Egri Ügyeken.
 

 
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló